Kotisivut

Ditek auttaa luomalla

KOTISIVUT JOTKA TOIMIVAT KAIKILLA LAITTEILLA JA LÖYTYY VARMASTI GOOGLESTA.

Kotisivujen hankkimisella on useita etuja, olipa kyseessä yritys, yhteisö tai yksityishenkilö. Tässä on neljä syytä, miksi kotisivujen hankkiminen kannattaa:

 1. Näkyvyys ja läsnäolo verkossa: Internet on nykyään ensisijainen tiedonhankintakanava suurelle osalle ihmisiä. Kotisivut tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla läsnä verkossa ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, asiakkaat, yhteisön jäsenet tai muut sidosryhmät.
 2. Kotisivut antavat sinulle mahdollisuuden luoda ammattimaisen ja luotettavan kuvan itsestäsi, yrityksestäsi tai organisaatiostasi. Ne voivat toimia markkinointivälineenä ja auttaa vakuuttamaan kävijät siitä, että olet luotettava ja pätevä.
 3. Tiedon jakaminen: Kotisivut tarjoavat helpon ja tehokkaan tavan jakaa tietoa tuotteistasi, palveluistasi, tapahtumistasi tai minkä tahansa muunlaisesta sisällöstä. Voit esitellä tuotteita ja palveluita, jakaa uutisia ja blogikirjoituksia, tarjota yhteystietoja ja vastata usein kysyttyihin
 4. Kilpailuetu: Jos kilpailijallasi ei ole kotisivuja, sinulla voi olla etulyöntiasema markkinoilla. Kotisivut voivat auttaa erottumaan joukosta ja houkutella asiakkaita, jotka etsivät tietoa verkosta.

Ota yhteyttä milloin vain.

Lupaus

Me autamma sinua

Olemme sitoutuneet tarjoamaan juuri sinulle räätälöidyt kotisivut, jotka vastaavat tarpeitasi ja tavoitteitasi. Me ymmärrämme, että jokainen yritys, yhteisö tai yksityishenkilö on ainutlaatuinen, ja siksi uskomme, että kotisivujesi tulisi heijastaa juuri sinun brändiäsi ja viestiäsi.

Meidän tavoitteenamme on luoda sinulle kotisivut, jotka eivät ainoastaan näytä ammattimaisilta, vaan myös toimivat tehokkaasti ja houkuttelevat kävijöitä. Haluamme auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi ja saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteesi verkossa.

Kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, jotta voimme suunnitella kotisivut, jotka vastaavat täysin odotuksiasi. Huomioimme visuaalisen ilmeesi, brändin sanoman, toiminnallisuudet, kohderyhmäsi tarpeet sekä nykyaikaiset verkkotrendit ja -ratkaisut.

Käytämme nykyaikaisia teknologioita ja työkaluja kotisivujen toteutuksessa. Sivustosi tulee olemaan responsiivinen, eli se skaalautuu saumattomasti eri laitteille ja näyttökokoihin. Huolehdimme myös hakukoneoptimoinnista (SEO), jotta sivustosi löydetään helposti ja parannat näkyvyyttäsi hakutuloksissa.

Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle laadukasta asiakaspalvelua ja tukipalveluita. Huolehdimme kotisivujesi ylläpidosta, päivityksistä ja tarvittaessa tarjoamme koulutusta, jotta voit itse hallita ja päivittää sisältöäsi.

Valitsemalla meidät kotisivujesi toteuttajaksi voit luottaa siihen, että saat juuri sinulle suunnitellut ja toimivat kotisivut. Ota yhteyttä meihin ja aloitetaan yhteistyö kohti menestyksekkäitä kotisivuja!

Tehdään se yhdessä!

Meidän avullamme saat

N
Kotisivut
N
Näkyvyyttä
N
Asiakkaita
N
Rahaa

Yhteistyöllä kohti menestystä!

PARHAAT PALAT

Tsekkaa mitä olemme saaneet aikaan

Miksi valita meidät?

Helppous

Tervetuloa uuteen digitaaliseen aikakauteen kanssamme!

Haluatko helposti ja vaivattomasti oman kotisivun, joka tuo liiketoimintaasi uusia mahdollisuuksia? Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset menestyksekkäiden kotisivujen luomiseen avaimet käteen -periaatteella.

Unohda monimutkaiset koodausongelmat ja korkeat hintalaput – meidän palvelumme ovat suunniteltu helpottamaan elämääsi. Vain 19€/kk saat käyttöösi täydet kotisivut, jotka kattavat kaiken tarvittavan. Unohtumattoman verkkotunnuksen, joka heijastaa brändiäsi ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoista. Sähköpostiosoitteet, jotka luovat ammattimaisen vaikutelman ja tekevät viestinnästä asiakkaiden kanssa jouhevaa ja luotettavaa.

Meidän huippuosaava tiimimme hoitaa kaiken puolestasi. Käytämme modernia ja responsiivista suunnittelua, joka takaa sen, että kotisivusi näyttävät upeilta kaikilla laitteilla. Sisältösi on helposti päivitettävissä, joten voit aina pitää asiakkaasi ajan tasalla uusimmista tuotteista, palveluista tai tarjouksista.

Asiakaspalvelumme on ylpeästi ammattitaitoista ja ystävällistä. Olipa sinulla kysymyksiä, tarvitset apua tai neuvoja, olemme täällä sinua varten. Olemme sitoutuneita varmistamaan, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja ratkaisun tarpeisiisi.

Lisäksi, meidän kotisivupalvelumme on joustava ja skaalautuva. Voit muokata ja laajentaa kotisivujasi tarpeidesi mukaan. Liiketoimintasi kasvaessa voimme auttaa sinua integroimaan verkkokaupan, varausjärjestelmän tai muita lisäominaisuuksia, jotka auttavat sinua menestymään verkossa.

Älä jää paitsi digitaalisen aikakauden mahdollisuuksista. Tartu tilaisuuteen ja hanki omat kotisivut, jotka takaavat sinulle näkyvyyttä, luotettavuutta ja menestystä. Ota yhteyttä meihin tänään ja aloita matkasi kohti menestystä – avaimet käteen toteutuksella, vain 19€/kk.

PIKAYHTEYDENOTTO

Mitä kotisivut

maksaa?

Tässä on kattava luettelo siitä, mitä sisältyy meidän kotisivupakettiimme:

 • Verkkotunnus: Tarjoamme sinulle oman uniikin verkkotunnuksen, joka heijastaa brändiäsi ja auttaa sinua erottumaan kilpailijoista. Verkkotunnus antaa sinulle oman identiteetin verkossa. esim. www.firma.fi
 • Sähköpostiosoitteet: Saat käyttöösi ammattimaiset sähköpostiosoitteet, jotka liittyvät omaan verkkotunnukseesi. Tämä luo luotettavan vaikutelman asiakkaille ja helpottaa viestintää. Esim. mikko.mallikas@mallikasoy.fi
 • Webhotelli: Tarjoamme sinulle luotettavan ja nopean webhotellin, joka takaa kotisivujesi saumattoman toiminnan verkossa. Webhotelli tarjoaa tarvittavan tallennustilan, jotta voit julkaista sisältöäsi ja palvella kävijöitäsi.
 • Tuki ja ylläpito: Meidän tiimimme on täällä sinua varten. Tarjoamme jatkuvaa teknistä tukea ja ylläpitoa, jotta kotisivusi toimivat moitteettomasti. Jos kohtaat ongelmia tai tarvitset apua, voit luottaa siihen, että autamme sinua nopeasti ja ammattitaidolla.
 • Responsiivinen suunnittelu: Olipa kävijäsi sitten tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, kotisivusi näyttävät upeilta ja toimivat optimaalisesti.
 • Sisällön päivitys: Olemme sitoutuneita tarjoamaan sinulle joustavan palvelun, joka säästää aikaa ja vaivaa. Sinun tarvitsee vain kertoa meille, mitä haluat muokattavan, ja me hoidamme sen puolestasi. Olipa kyseessä tekstien päivitys, uusien kuvien lisääminen tai sisältömuutokset, me teemme sen puolestasi.

Nämä ovat keskeiset elementit, jotka sisältyvät meidän kotisivupakettiimme. Haluamme varmistaa, että saat kaiken tarvitsemasi menestyksekkäiden kotisivujen luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

OnePage

Avausmaksu 49€ norm. 249€
19€/kk

Onepage-sivusto on moderni ja minimalistinen kotisivuratkaisu, jossa kaikki tärkeä sisältö on tiiviisti yhdellä sivulla. Tämä tarkoittaa, että kävijät saavat nopeasti ja helposti kaiken tarvitsemansa tiedon selatessaan sivustoa alaspäin. Onepage-sivustot ovat visuaalisesti vaikuttavia, helppokäyttöisiä ja tarjoavat hyvän käyttäjäkokemuksen. Ne soveltuvat erityisesti yksinkertaisempiin verkkosivuprojekteihin, kuten esittelysivuihin, tapahtumasivuihin tai tuotesivuihin.

19€/kk

Perus

Avausmaksu 99€ norm. 495€
19€/kk

 

Perus sivupaketti sisältää kolme sisältösivua, jotka tarjoavat monipuolista tietoa ja lisäarvoa kotisivuillesi.

 1. Etusivu:
  Etusivu on ensimmäinen vaikutelma, jonka kävijät saavat yrityksestäsi. Se esittelee lyhyesti yrityksesi tai brändisi, tarjoaa selkeän kuvan palveluistasi ja ohjaa kävijöitä tutustumaan lisää. Etusivu houkuttelee kävijät jäämään sivustolle ja tutustumaan syvemmin tarjontaasi.
 2. Palvelusivu:
  Palvelusivuilla voit yksityiskohtaisesti esitellä tarjoamiasi palveluita tai tuotteita. Jokaisella palvelusivulla voit esitellä erilaisen palvelun, sen hyödyt ja ominaisuudet. Tämä auttaa kävijöitä saamaan paremman käsityksen siitä, miten voit auttaa heitä ja miksi heidän kannattaa valita juuri sinun palvelusi.
 3. Yritysesittelysivu:
  Yritysesittelysivu antaa kattavan kuvan yrityksestäsi, sen historiasta, arvoista ja tiimistä. Voit käyttää tätä sivua esittelemään yrityksesi vahvuuksia, saavutuksia ja asiakastarinoita. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta kävijöiden keskuudessa ja antaa heille paremman käsityksen siitä, miksi heidän tulisi valita sinun yrityksesi.

Nämä kolme sisältösivua luovat perustan kotisivuillesi, tarjoten olennaista tietoa ja sitouttavaa sisältöä kävijöille. Ne auttavat luomaan ammattimaisen ja luotettavan kuvan yrityksestäsi, samalla tarjoten kävijöille helpon tavan löytää tarvitsemansa tiedot.

19€/kk

Aloitetaan tuloksen tekeminen yhdessä

Ei pitkiä sopimuksia

Me ymmärrämme, että tarpeet voivat muuttua ja haluat säilyttää joustavuuden liiketoiminnassasi. Siksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden valita palvelumme ilman pitkiä sitoumuksia. Ei enää vuosien mittaisia sopimuksia tai sitoutumista pitkäksi aikaa – tarjoamme sinulle vapauden valita.

Meidän palvelumme perustuu joustavuuteen. Voit hyödyntää kotisivujamme ja kaikkia siihen liittyviä etuja, mutta samalla säilytät täyden kontrollin. Jos päätät, että palvelumme ei vastaa tarpeitasi tai haluat kokeilla jotain uutta, voit irtisanoa sopimuksen milloin tahansa vain yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin tai pelätä sitoutumista palveluumme. Haluamme sinun olevan tyytyväinen ja menestyä verkossa, ja siksi haluamme tehdä kaikkemme varmistaaksemme, että palvelumme vastaa tarpeitasi.

Kanssamme saat täyden vapauden ja joustavuuden, ilman sitoumuksia pitkäksi ajaksi. Voit rauhassa keskittyä liiketoimintaasi, kun me huolehdimme kotisivuistasi. Uskomme, että tyytyväisyys ja menestys kulkevat käsi kädessä, ja siksi haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun ilman sitoumuksia.

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyys on meille tärkeää, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Haluamme varmistaa, että olet 100% tyytyväinen saamiisi palveluihin ja tuloksiin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi palveluun tai lopputulokseen, niin me korjaamme sen välittömästi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin ja että heidän liiketoimintansa menestyy.

Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset ja luoda pitkäaikaisia suhteita heidän kanssaan. Ota yhteyttä niin voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja varmistaa sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen!

Asiakaslähtöinen lähestymistapa

Asiakaslähtöinen lähestymistapa: Perehdymme huolellisesti yrityksenne tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin ennen projektin aloittamista varmistaaksemme julkaisujen sisällön ja kohderyhmien oikean kohdistamisen.

Webhotellit

Turvallisuus ja nopeus etusijalla: Webhotellimme palvelimet ja tietokannat on optimoitu WordPressin käyttöön, ja tietoturvaratkaisumme suojaa sivustoja yleisempiä uhkia vastaan. Kaikki palvelimillamme olevat domainit suojataan automaattisesti https-suojauksella Let’s Encrypt SSL-sertifikaatteja käyttäen, mikä auttaa sivuja näkymään turvallisina selaimessa ja parantaa niiden näkyvyyttä Googlen-hakukoneessa.

ota yhteyttä niin keskustellaan projektistanne

0503008098

tuki@ditek.eu

Ditek Oy
3012650-1
Mikkeli

Ditek Oy

Voit soittaa, tekstata, whatsappaa tai laittaa sähköpostia.

z

0503008098

tuki@ditek.eu

Ota yhteyttä