0503112283 tuki@ditek.eu

Kotisivut jokaiselle

Meiltä saat näyttävät ja modernit kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla.

Miksi panostaisit kotisivuihin?

Kaikilla menestyneillä yrityksillä on kotisivut. Kotisivujen kautta kerrotaan yrityksen palveluista. Kotisivut ovat ensikosketus tulevaan asiakkaaseen ja siksi ensivaikutelma pitää olla hyvä. Sivut ovat netissä 24/7 ja potentiaalinen asiakas voi etsiä tietoja yrityksestäsi vaikka yöllä kun itse nukut.

Meidän tekemät kotisivut toimivat kaikilla laitteilla, sivut ovat modernit ja juuri sinun yrityksesi näköiset. 

Miksi valita Ditek yhteistyökumppaniksi? Olemme oikeasti kiinnostuneita yrityksestäsi ja sinusta, haluamme asiakkaiden löytävän sinut ja yrityksesi, jotta liikevaihtosi ja yrityksesi kasvaa.

Ditek

Kotisivupakettien hinnat

Meidän kotisivupakettien hinnat alkavat 290€, sillä hinnalla saadaan sopiva Onepage sivu aloittavalle yrittäjälle. En halua yrittäjien maksavan liikaa toimivista kotisivuista, siksi hinnat ovat edulliset ja varmasti kaikille sopivat. Jos ei ole varaa investoida kotisivuihin, mistä ihmiset löytävät juuri sinun yrityksesi?

Ditek auttaa

Kun olet pohtinut asioita ja huomannut, että olemme yrittäjien apuna tässä digivallankumouksen aikana niin ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan mukava projekti yhdessä.

01.   Ideointi ja
Suunnittelu

Etäpalaveri tai tapaaminen kahvien merkeissä. Mietitään yhdessä ulkoasua ja sisältöä. Pohditaan yhdessä sivuston tekstejä ja kuvia sekä sopivaa värimaailmaa. Kun muistiinpanot ovat kirjattu on aika käydä töihin.

02.   Luonnos

Tässä vaiheessa saat kotisivuistasi luonnoksen joka toimii kaikilla laitteilla.
Kaikki ei välttämättä miellytä 100%, siksi tämä on vasta luonnos ja hiomme sivut toiveittesi mukaan täydelliseksi.

03.   Julkaisu

Kun kaikki on täydellistä, julkaisemme sivut ja uudet asiakkaat pääsevät tutustumaan näyttäviin sivuihin jotka toimivat kaikilla laitteilla. Ja julkaisun jälkeen voit markkinoida sivuja uusille ja vanhoille asiakkaille, autamme myös markkinoinnin kanssa.

Kuuluisia viisaita sanoja

Jokaisen yrityksen on pysyttävä kehityksen mukana, jos kotisivut ovat vuosia vanhat ja ei toimi edes mobiililla, on aika ottaa meihin yhteyttä. Me pystymme luomaan uudet ja modernit sivut vanhojen tilalle.

Juha Paavilainen

Ditek Oy Toimitusjohtaja

Ditek oy

lähetä meille viesti